Herroeping en Retour

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de annulering nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product ongebruikt en in de originele staat, met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking aan Ovilli geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht dient u contact per e-mail met ons opnemen via   info@ovilli.com. Vermeld daarin uw naam, bestelnummer en besteldatum, tevens bij voorkeur ook de reden van retour.

Stuur de te retourneren producten goed verpakt naar:

Ovilli

Willibrorduslaan 124

5581GJ Waalre

The Netherlands

Email: info@ovilli.com

 

Retourneren is op eigen risico en kosten. Bewaar uw verzendbewijs daarom goed totdat het zeker is dat we uw retourzending hebben ontvangen.

 

Let op:

Ovilli vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de Ovilli in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de Ovilli  aanbiedt het product zelf af te halen, mag Ovilli wachten met terugbetalen tot Ovilli het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat het product is geretourneerd bij Ovilli , naar gelang welk tijdstip eerder valt. Ovilli gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Indien de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Ovilli de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Uitzondering maatwerk

Producten die u via deze webwinkel koopt en op maat zijn gemaakt, dan wel apart behandeld zijn, zoals bedrukkingen en afwijkende maatvoering, volgens de door de consument opgegeven specificatie zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief en onomkeerbaar.

 

© 2016 - 2024 Ovilli Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel