De webwinkel is (tijdelijk) gesloten. U kunt voor meer informatie contact opnemen met info@ovilli.com

Over ons

Ovilli design is opgericht in 2017 en gelocaliseerd in Waalre ten zuiden van Eindhoven,  bekend van de vele design en high-tech bedrijven die in deze regio actief zijn. De jaarlijkse Dutch Design Week onderstreept de belangrijke invloed van Eindhoven op design gebied. Dankzij deze inspirerende regio hebben we toegang tot de vele getalenteerde mensen en bedrijven die ons ondersteunen in het creëren van buitengewone producten welke gekarakteriseerd worden door elegantie en eenvoud in zowel functie als ontwerp.

Dutch design, made in the Netherlands

Ovilli ontwerpt diverse laptop standaardenAl onze ontwerpen doorlopen een aantal stadia voordat ze in productie worden genomen. Nadat we vanuit schetsen prototypes hebben ontwikkeld worden deze eerst grondig door de beoogde eindgebruikers getest. Alle feedback qua gebruikersgemak, esthetiek en kwaliteit worden in de daarop volgende iteraties meegenomen totdat we het perfecte product hebben. We hebben de beste Nederlandse leveranciers en producenten aangetrokken om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen.

 

Designfilosofie

De ontwerpen van Ovilli kenmerken zich door hun ogenschijnlijke eenvoud in zowel gebruik en als in ontwerp.

Aangezien de Ovilli producten opvouwbaar zijn voegt dat nog een extra dimensie toe aan het ontwerpproces. Hoe kan een product zich eenvoudig en elegant transformeren tot een functioneel product en net zo makkelijk weer tot een klein pakketje worden teruggebracht? Bij Ovilli zijn we iedere dag bezig om deze uitdaging aan te gaan. Simplicity omvat meer dan alleen eenvoud, het is een ontwerpfilosfie die uiteindelijk ook tot mooie producten leidt.

Tienduizenden klanten

Inmiddels hebben we al meer dan 30.000 tevreden gebruikers en leveren we aan meer dan 500 bedrijven, die gezien de zeer goede reviews onze producten zeer kunnen waarderen.

 

info@ovilli.com

Our customers are our inspiration; together with them we share our passion for design and innovation.

© 2016 - 2024 Ovilli Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel