De webwinkel is (tijdelijk) gesloten. U kunt voor meer informatie contact opnemen met info@ovilli.com

Ergonomisch gebruik laptop

Zonder speciale hulpmiddelen kan er met een laptop uitsluitend in een ongezonde werkhouding worden gewerkt. Dit komt doordat het toetsenbord vast zit aan het beeldscherm. Hierdoor moet de gebruiker zijn nek voorover buigen om op het beeldscherm te kunnen kijken. Ook staat het beeldscherm relatief dichtbij, waardoor de ogen zich extra moeten inspannen. Tot slot zorgt een touchpad voor extra belasting voor armen en schouders. Hierdoor leidt enkele uren werken aan een laptop al snel tot lichamelijke klachten, en op den duur mogelijk tot RSI/CANS. Met een laptophouder, losse muis en los toetsenbord is de werkhouding aan de laptop aanzienlijk te verbeteren.

Bron www.gezondverbond.nl

 

Wettelijke eisen

De laptop wordt gebruikt in combinatie met extra hulpmiddelen als een werknemer meer dan twee uur per dag (zowel op kantoor, thuis als onderweg) met deze computer werkt.
De benodigde hulpmiddelen zijn:

  • een dockingstation dat is verbonden aan een beeldscherm, toetsenbord en muis, óf;
  • een laptopstandaard dat het scherm op de juiste hoogte plaatst én een los aan te sluiten toetsenbord en muis. Hierdoor kunnen toetsenbord, beeldscherm en muis onafhankelijk van elkaar op de beste plek worden geplaatst.

Bron www.gezondverbond.nl

OviStand voor uw bedrijf

De OviStand laptop standaard is speciaal ontwikkeld om ergonomisch verantwoord werken mogelijk te maken, waar uw medewerker zich ook bevindt. Do compactheid in combinatie met het zeer lichte gewicht zorgt ervoor dat de laptopstandaard ook altijd meegenomen wordt, iets dat bij zwaardere en grotere standaarden vaak niet het geval is.

De OviStand komt in twee varianten, de Large voor alle MacBooks en laptops met een rechte voorkant en de XLarge voor alle overige laptops tot en met 15.6". Zie de productbeschrijving voor meer details.

Binnen 2 jaar zijn we een belangrijke aanbieder van laptopstandaarden geworden met duizenden tevreden klanten.

Ons aanbod

U kunt vrijblijvend een paar standaarden op proef krijgen zodat u en uw medewerkers zelf kunnen ervaren hoe prettig het werk ermee wordt. Neem daartoe contact met ons op via onderstaande knop.

 

Custom logo

Al vanaf een afname van 50 stuks kunt u gratis uw bedrijfslogo in kleur op de standaard laten drukken. U hoeft alleen een vectorbestand van het logo op te sturen en de positie van het logo aan te geven.

U krijgt daarna een fotomontage van het logo op de standaard ter goedkeuring. Normaal gesproken binnen twee weken ontvangt u uw bedrukte standaarden. (retour van bedrukte producten is niet mogelijk)

Indien u interesse heeft om uw logo op een OviStand te laten drukken neem dan contact met ons op via onderstaande knop.

 

 

 

© 2016 - 2024 Ovilli Design | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel